Wij ontwerpen uw

Veranda, overkapping of tuinhuis

Zoekt u een mooie veranda voor aan uw woning? Of bent u op zoek naar een houten overkapping voor in de tuin? Een tuinkamer op maat? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Uw houten overkapping wordt door ons op maat voor u gemaakt. Ons uitgangspunt is dat u een overkapping krijgt die perfect past binnen uw wensen.

Wij maken uw houten overkapping bij de stijl van uw woning. U kunt vervolgens zelf kiezen hoe deze wordt afgewerkt. Heeft uw woning bijvoorbeeld een strakke uitstraling, dan zorgen wij dat ook de houten overkapping een strakke uitstraling krijgt. Het is natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor semi-moderne of klassieke gootklossen. Aan de hand van de foto’s van uw woning kunnen wij hierin een passend advies geven. Door middel van voorbeeldfoto’s uit eerdere projecten geven wij u graag een idee van de mogelijkheden.

 

Houtbouw op maat

Of u kiest voor een veranda, tuinhuis, overkapping met berging of een overkapt terras, wij bouwen het op maat zoals u dat wenst. In de stijl van uw woning en zo luxe of eenvoudig als u dat hebben wilt. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Veranda

De veranda is het verlengstuk van uw woning. Daarom is het belangrijk dat deze goed past bij de stijl van uw huis. U bepaalt in overleg met ons welke vormgeving uw veranda moet krijgen, zodat de overkapping van hout uitstekend past in het geheel. Het totaalplaatje moet een mooie totaal eenheid met elkaar zijn!

 

 

Knus overdekt zitje

Overkapping

Meer dan een overkapping

Een overkapping in uw tuin kan heel goed gebruikt worden als tuinkamer. Indien gewenst kunnen wij uw tuinkamer isoleren zodat u er niet alleen in de zomer maar ook in de winter en het voor- en naseizoen gebruik van kunt maken.

Houten terrasoverkapping

Tijdens het adviesgesprek bepalen wij samen met u welke uitstraling past bij uw omgeving. U kunt hiervoor kiezen uit verschillende constructiemogelijkheden en verschillende schoren. Daarnaast kunt u kiezen voor diverse houtsoorten en afwerkingen. Zo bouwen wij voor u de houten overkapping dit bij uw woning past.

Afsluitbare overkapping

Een houten overkapping kan eenvoudig worden uitgebreid met afsluitbare wanden. Dit kan door het plaatsen van glas maar ook eenvoudige plastic afsluiting kan het comfort van uw overkapping verhogen. Zo zit u uit de regen en de wind waardoor u nog meer plezier heeft van uw buitenruimte.

Tuinhuis

Bent u op zoek naar een tuinhuis met overkapping, of wilt u een houten schuur met veranda? Een overkapping in combinatie met extra berging is een praktische aanvulling voor uw huis en tuin en geeft u extra ruimte om heerlijk te genieten van het buitenleven.

Houten overkapping met extra berging

Heeft u, naast de extra bergruimte van het tuinhuis behoefte aan de houten overkapping? Wij bouwen uw overkapping inclusief bergruimte op maat. Zo is het mogelijk een inpandige houten berging te kiezen in uw overkapping, of de gehele ruimte te benutten. Wij zorgen ervoor dat de schuur en overkapping als één mooi geheel worden samengevoegd.

Overkapte dubbele schuur in tuin
Knus overdekt zitje

Kapschuur

Bent u op zoek naar een kapschuur, overkapping, bergruimte en/of relaxruimte? Wij kunnen deze op maat voor u maken. De overkapping kan gemaakt worden van hout naar keuze, volledig naar uw wensen. De kapschuur kan voorzien worden van bergruimte en/of een houtopslag. Alles in een, onder hetzelfde dak. Het enige wat u hoeft te doen is te genieten van de heerlijke ruimte.