compleet en op maat

Tuinaanleg

Heeft u een nieuwe woning en wilt u hulp bij de aanleg van uw tuin? Of wilt u uw bestaande tuin opnieuw inrichten? Wij weten wat er allemaal komt kijken bij zo een ‘buiten-verbouwing’ en nemen u dat graag uit handen. Ontwerpen, bestellen van het materiaal en de uiteindelijke realisatie, u kunt het met een gerust hart aan ons overlaten.

Complete tuinaanleg

Afgraven, ophogen, bestraten, veranda en omheining

Of u nu een nieuwe tuin aan wilt laten leggen of de bestaande tuin wilt laten verbouwen, wij regelen het. In principe is alles mogelijk. Wij maken de tuin helemaal op maat en naar uw wensen. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat de tuin bij het uiterlijk van uw woning past. Afgraven, ophogen, bestraten, wij doen het allemaal. Ook plaatsen we schuttingen en overkappingen, wat u wilt.

Plantenbak op maat

Wilt u een plantenbak op maat in uw tuin laten plaatsen? Wij regelen het. In een stijl naar uw keuze kunnen wij deze zo plaatsen.

Schuttingen

Veel mensen vinden het fijn om privacy in hun achtertuin te hebben. Daarom plaatsen wij ook schuttingen op maat voor uw tuin. Zo kunt u genieten van de rust.

 

Sier achtertuin border

Erfafscheiding

Een schutting is niet de enige manier waarmee wij u privacy kunnen bieden. Wij plaatsen ook andere vormen van erfafscheiding. Zo plaatsen we bijvoorbeeld lage hekken, maar ook lage en hoge heggen. Zo kunt u altijd iets vinden dat bij uw huis past.

Tuinrenovatie

Wilt u uw tuin in een nieuw jasje steken? Wij helpen u graag. Wij regelen de renovatie helemaal van A tot Z, waarbij u niks hoeft te doen.

Sier achtertuin
complete achtertuin rondom villa met trampoline

Trampolines

Wij plaatsen ook ingegraven trampolines, waar de kinderen lekker op kunnen springen. Vertel ons waar het geplaatst moet worden, en we regelen het helemaal.

Leefkuil of zitkuil

Een zitkuil in de tuin is geweldig. Je hebt er rust en privacy om heerlijk te kunnen genieten van het buitenleven. Een zitkuil kan in elke gewenste vorm worden aangelegd en het is fijn als er voldoende ruimte omheen is om het ultieme gevoel van vrijheid te kunnen ervaren. De wanden van uw leefkuil moeten goed versterkt worden, dit kan met steen of betonelementen. Ook grote keien of basaltblokken zijn hiervoor geschikt. Voor de inrichting van de zitkuil is veel mogelijk. Zo kunt u zitplaatsen, een vuurplek en verlichting laten plaatsen. Wilt u weten of uw tuin geschikt is voor een leefkuil? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.