Groot of klein

Grondwerk

Grondwerk is het eerste stadium bij de aanleg van bouwprojecten en dus ook bij de aanleg van uw tuin. Het bestaat uit het ontgraven en verzetten van grond, het leveren en aanbrengen van grond, grind en zand. Ook het aanbrengen van verhardingen en funderingsmaterialen valt onder grondwerk, oftewel: alles wat nodig is om een goede ondergrond te verkrijgen.

Graafwerk

Wij beschikken over onze eigen machines voor uitvoering van diverse graafwerkzaamheden, van het uitgraven van een fundering, het graven van sleuven voor bekabeling of riolering tot aan het uitgraven van uw siervijver of trampoline u kunt het aan ons overlaten.

 

Egaliseren met graafmachine
Vrachtwagen N. van Koppen

Loonwerk

Wij kunnen ook als loonbedrijf worden ingehuurd mocht u dat willen. Voor meer details kunt het beste bellen.

Grondwerk

Wij verrichten ook grondwerk, vaak als onderdeel van een groter project, zoals een tuinrenovatie of bij de constructie van een kas.

Boerderij tuin aanleg met grote stenen parkeren
Vrachtwagen N. van Koppen

Terreinverharding

Bij terreinverharding zit een belangrijk deel ónder de grond, daar waar niemand het ziet. Maar ook boven de grond zijn er legio mogelijkheden om het terrein toegankelijk te maken middels verharding én te verfraaien. Denk bijvoorbeeld aan klinkers, beton, asfalt maar ook gras kan dienen als terreinverharding, mits voorzien van de juiste ondergrond. Denk bij dit laatste aan de kunstofgrastegel die de bodem verstevigd zonder dat deze de bodem afsluit. Het gras blijft daardoor behouden en versteviging en bescherming van de grasondergrond is gegarandeerd.