Wij leveren altijd

Maatwerk

 

Omdat elke tuin anders is en ook de bewoners anders zijn is bijna altijd sprake van maatwerk. Hier op onze website zijn veel projecten te vinden, staat uw ideale tuin er niet tussen, geen zorgen, wij komen graag langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Complete tuinaanleg

Afgraven, ophogen, bestraten, veranda en omheining. Alles wat bij de aanleg van uw tuin komt kijken, regelen wij graag voor u..Bekijk de reeds gerealiseerde projecten en/of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Plantenbak op maat

Wilt u een plantenbak op maat in uw tuin laten plaatsen? Bekijk de reeds gerealiseerde projecten en/of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Schuttingen

Privacy is belangrijk in de tuin. Daarom plaatsen wij ook schuttingen. Bekijk de reeds gerealiseerde projecten en/of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Erfafscheiding

Een schutting is niet de enige manier waarmee wij uw tuin kunnen scheiden van de omgeving. Wij plaatsen ook andere vormen van erfafscheiding. Bekijk de reeds gerealiseerde projecten en/of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.